Kunst levering kl. 01.00 om natten

I efteråret fik vi besøg i galleriet af en sød tysk familie fra Hamburg. De havde været på ferie i Jylland og fundet Galleri Arte&Vida på deres søgen efter skandinavisk kunst.
De forelskede sig i vores største maleri;

“Solskin i en krisetid”.

Hele 120×180 cm. målte maleriet, og der var derfor ikke plads i en overfyldt bil med diverse sommerhusoppakning.
I galleriet har vi en fast leverandør af kunst i udlandet, som tidligere har hjulpet med transport af malerier til både Spanien, Franking og nu Tyskland. Den eneste ulempe ved dette fragtfirma er, at man aldrig ved, hvornår de dukker op…

Jeg vidste derfor kun, at bilen ville være fremme i Hamburg sidst på dagen, – og med stor morskab endte det altså med, at der blev banket på døren kl. 1 om natten hos familien i Hamburg. Heldgivis var det helt ok, og de sende mig efterfølgende dette finde foto, hvor maleriet er kommet op og hænge over deres store sofa.

"Solskin i en krisetid" fandt sin plads i parrets stue i Hamburg.

Et par, som ofte kigger ind i galleriet, er Uffe & Anja som er lokale fra Middelfart. Det er altid en fornøjelse at få besøg af både dem, og deres skønne børn.

På et tidspunkt, havde de fået et godt øje til et af mine store værker, og jeg var så heldig at blive inviteret ind i deres hjem for at hjælpe dem med at placere det. I deres store flotte hus har de nærmest en galleri væg, hvor de omgiver sig med netop de værker, som de gennem tiden har erhvervet sig, og som hver og én har en betydnign for dem. Så det var faktisk ikke så ligetil, hvor maleriet skulle hænge.

Anja & Uffe fik et par dage til at prøve maleriet af i deres omgivelser, og inden længe fik jeg besked fra dem. De havde afprøvet flere steder, men kunne ikke finde det sted, hvor værket kom helt til sin ret. Og da de næsten havde givet op, og var ved at sætte maleriet til side, fik de øje på pladsen over deres store flotte pejs.

Det store maleri måler 120x150 cm.

Sådan fik maleriet altså den måske mest centrale plads i stue-rummet, og det gør mig både stolt og glad, at være leverandør til netop den plads, og samtidig vide, at parret nu kan sidde og nyde det her  foran pejsen hver aften.

Anja fortæller:

Vi har fået en yderst professionel rådgivning af Gitte fim. købet af malerierne. Det har hjulpet os meget, at teste det af i hjemlige omgivelser (fik det endda leveret, yderst god service), så vi kunne mærke “ rigtigt efter”.

Gitte kom ved leveringen med hjem og kunne rådgive os herhjemme med de forhold, maleriet skulle passe til, både hvad farver, størrelse og placeringen angår.

Maleriet set fra en anden vinkel.

Under temaet “Kunst skal skabe glæde” hvad er så jeres oplevelser med kunsten?

Maleriet gør os alle glade. Vi er jo en stor familie. Alle er helt vilde med dine farver og den varme og optimisme, maleriet beskriver. Farverne og selve kunsten (motivet) passer derudover perfekt til vores møbler og design.

Stadig ser jeg nye motiver i maleriet.

Hvis du er blevet inspireret af malerierne eller farverne i dem, kan du se mere om historien og på min You Tube kanal.

 

Tak til Anja & Uffe fordi de ville dele deres historie<3

Følg med, når der kommer flere historier både her på bloggen, men også på vores nyhedsbrev.

Du kan skrive dig op via pop-up billedet når du besøger www.gitteladefoged.com.

 

KUNST SKAL

SKABE

GLÆDE