Velkommen i mit

Studio

BESØG

MIG I MIT STUDIE

Besøg mit studie i Middelfart gågade

Her skabes mine værker! I mit studie vil du møde et inspirerende, farverigt og kreativt univers, som repræsenterer alt det, jeg brænder for.

Mit studie er altid åbent efter aftale. Jeg bestræber mig for at arbejde i studiet de fleste hverdage mellem 10.30 – 15.00 men jeg kan være ude hos kunder, på galleribesøg eller et helt andet sted.

For weekendåbnet; orienter dig gerne via de sociale medier.

 

Derfor skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte mig, for at besøge mit studie. Det er helt forpligtigende, men jeg står klar til at rådgive dig, hvis du har behov for det.

Du kan se et stort udvalg af værker i studiet.
Nogle værker kan være udstillede andre steder, hvorfor det også er godt at kontakte mig på forhånd, hvis du gerne vil opleve et specifikt maleri.

I mit studie kan du også opleve bronzekunst fra bronzestøberiet Brecker Artline samt keramik skulpturer fra OTTO Keramik.

NYHEDSBREV & INSPIRATION

INDRAMNING

INDLEVER DINE MALERIER & BILLEDER

I samarbejde med en dygtig ramme virksomhed, tager jeg imod
malerier, tryk og plakater som kan blive indrammet efter dit ønske. Alt i god kvalitet, håndlavet i Danmark. Du kan derfor også få indrammet de værker, du køber i galleriet.

Svæverammer til malerier kan vi levere i flere flotte profiler.
Jeg hjælper dig gerne med rådgivning om, hvad der passer bedst til netop dit værk, men også til din indretning iøvrigt.

Har du spørgsmål til rammer, kan du kontakte mig på mail@gitteladefoge.com

LILLEBÆLT PLAKATEN

HISTORIEN OM LILLEBÆLT

Lillebælts broen rejser sig majestætisk og strunk og vidner om et område med uendelig meget smuk natur og højt til himmelen.

Plakaten er skabt fra en håndtegnet tegning, som derefter har været igennem grafikerens kyndige hænder. Efter mange behandlinger, fremstår den nu på en baggrund, der minder om antikt papir. Det binder så fint historien sammen; broens 50 års jubilæum i 2020 samt dét, at vi stadig omtaler den som den “ny” bro.

Udtrykket er simpelt og i dæmpede farver, sådan at det passer til så mange indretninger og hjem som muligt.

HISTORIEN OM LILLEBÆLT

For at forstærke netop det ønske, findes plakaten i hele 3 størrelser. Så er der både en til dig, som har den lille plads, og til dig, som vil bruge den som et sofastykke.

De 3 størrelser er stor set altid på lager – den største er en bestillingsvare. Plakaterne kan bestilles på webshoppen, dog ikke med ramme. 
Ønsker du en ramme, kan den tilkøbes i mit studie.

RÅDGIVNING

OM BILLEDKUNST

KUNST PROCESSEN

Jeg hjælper dig igang med processen ved at tage udgangspunkt i historien bag malerierne, og de
tanker, værdier og stemninger, der ligger til grund for inspirationen. Dette er i bund og grund det vigtigste trin i din process – det er nemlig både historie og motiv som skal give din en fornemmelse af forbundethed til maleriet.

Dernæst taler vi om de tekniske forhold, du skal være opmærksom på, når kunsten flytter ind i dit hjem, feks. placering og højde. Der er flere tip, du kan tage med hjem og prøve af.

Vejledningen koster ikke noget, og er ikke betinget af køb i galleriet. Du må gerne medbringe billeder fra dit hjem/den væg, hvortil du søger kunst.

Efter samtalen vil du stå med en nærmere afklaring om, hvad der føles godt i maven, hvad pladsen tillader og i hvilken retning du skal gå.

Skriv til mig for at træffe en aftale :
Telefon : +45 41 16 87 07
E-mail: mail@gitteladefoged.com

Kunst skal købes med hjertet, og derfor tilbyder vi dig 30 dages fuld returret på originale værker på lærred. Så har du mulighed for at se og mærke værket i hjemlige omgivelser, før du træffer din endelig beslutning.