Kundernes pletskud

Under temaet “Kunst skal skabe glæde” hvad er så jeres oplevelser med kunsten?

Maleriet gør os alle glade. Vi er jo en stor familie. Alle er helt vilde med dine farver og den varme og optimisme, maleriet beskriver. Farverne og selve kunsten (motivet) passer derudover perfekt til vores møbler og design.
Stadig ser jeg nye motiver i maleriet.

KUNDE FRA STRIB

Jeg har indimellem fornøjelse at levere mere end et maleri til den samme familie. Sådan er det med parret fra Strib, hvis besøg jeg altid nyder i mit atelier. Dette maleri fik den måske mest centrale plads i stue-rummet, og det gør mig både stolt og glad, at være leverandør til netop den plads, og samtidig vide, at parret nu kan sidde og nyde det her  foran pejsen hver aften.

Anja fortæller:

Vi har fået en yderst professionel rådgivning af Gitte ifm. købet af malerierne. Det har hjulpet os meget, at teste det af i hjemlige omgivelser (fik det endda leveret, yderst god service), så vi kunne mærke “ rigtigt efter”.

De dejligste kunder fra Sjælland

Jeg har haft fornøjelse af Henriette & Peter flere gange i mit atelier. Her fortæller de selv om deres oplevelser med billedkunsten.

Henriette & Peter fortæller:

Det første maleri vi købte af Gitte, blev købt inden vores hjem blev bygget færdigt. Vi havde længe overvejet de farvenuancer og den stil vi gerne ville have ind i vores nye hjem og tilfældigheder gjorde at vi kom forbi netop det maleri, som vi praktisk taget købte på stedet.

Det opfyldte alt det som vi kunne drømme om – og mere til! Da vores hjem så blev færdigt, og maleriet endeligt skulle finde sin plads, havde vi god hjælp af Gitte’s vejledning om maleriets placering. Hun gav os noget inspiration som vi ikke lige selv havde tænkt på.

Ved vores senere køb havde vi forud for købet overvejet to mindre malerier på den tiltænkte plads. Her modtog vi fine inputs om det, som et større maleri kan udtryksmæssigt, set i forhold til to mindre malerier. Vi valgte at følge det gode råd; noget som vi bestemt ikke har fortrudt!

 

 

Jette og hendes mand besøgte mit atelier og fik først ét maleri med hjem, og derefter ét mere

Kunderne fra Jylland, besøgte mig i mit atelier og faldt nærmest straks for et maleri, som stod på staffeliet. Det blev reserveret, så de kunne vende tilbage senere. Med sig hjem fik de dog et andet maleri, som med det samme flyttede ind.

Jette fortæller;

Det var dejligt at høre baggrunden for motivet, det giver en fin forståelse af maleriets farver, mønstre og dybde.

Det er en god ide, at malerierne har titler og du fortæller dine historier om maleriet, da det giver god mening for den, som ser på dem hver dag. Vi købte 2 malerier. Det ene syntes vi passede til din beskrivelse og det anden døbte vi om, mens vi stod i atelieret, så den passede til os og det vi ser.

Under betegnelsen “Kunst skal skabe glæde” hvad betyder jeres billedkunst så for jer?

Det giver glæde energi og samler ens egen rum på en dybere og hyggeligere måde.