Lys – Melon White, 8×23 cm. 180 timer

DKK150,00

Vi tager forbehold for udsolgte lys, da vi sælger både fra webshop og Galleri Arte&Vida, og der kan forekomme overlap, før lagerstatus bliver reguleret. Er din vare udsolgt, kontakter vi dig og prøver at finde et alternativ.

Et godt tip! : lad dine lys brænde helt ud til kanten første gang du tænder dem… så brænder de videre derfra næste gang, og du udnytter derfor brændetiden bedst. Fjern båndene, som sidder omkring dem, inden du tænder dem.

GOD ADVENT & JUL!

—————————————————–

OM VANCE KITIRA LYS

Certificeret rene lys med lange brændetider

– alle lys i kollektionen måler 5 cm. eller 8 cm. i diameter og ligger i højden mellem 10 cm. og 20 cm.

– Fødevaregodkendt paraffin

– 100 % bomuldsvæger fra USA

– Exceptionelt lange brændetider

– Håndhældte

– Gennemfarvet

– Lugte- og osefrie

– Selvslukkende

– Allergivenlige lys

– Brændetid: 35-50 timer(se tiden for det enkelte lys i bunden)

Er du opmærksom på at lys af paraffin er renere end stearinlys af ren stearin?

Vance Kitira Timber® Candles støbes af ‘premium food grade’ paraffin og med 100% bomuldsvæger. Dette er en fødevaregodkendt paraffin, som er fuldt raffineret og den reneste paraffin på markedet. En helt klar paraffin, som er fuldstændig renset for urene partikler og den vi kender fra fødevarer som ost, chokolade, kage m.m. Resultatet er et utroligt smukt lys med et unikt og klart skær.

Vance Kitira’s Timber® Candles er testet og certificeret på SGS Laboratory i Frankrig. Testen konkluderer, at lysene er uden nogen kræftfremkaldende partikler ved anvendelse. Lysene anvendes af astmatikere og allergikere uden problemer.

Takket være den helt rene voks, som er renset for alle urenheder og olierester får vi exceptionelle lange brændetider modsat lys af dårligere kvalitet, hvor rester af olie får lysene til at brænde hurtigere ned. Tips: Lad lysene brænde til kant 1. gang du brænder dem. Klip vægen løbende så brænder lysene bedre.

Kategori: