Ink People str. 30×40 cm. håndtegnet med 5 personer

DKK530,00

“The Ink People” eller “Blæk folket” symboliserer familie, sammenhold og kærlighed. Rammen måler 30×40 cm. og glasset er af plexiglas. Vil du have almindelig glas i rammen skal det afhentes i galleriet.

De findes i flere farver og laves alle med en lille grå skygge. Fotoet du ser her, er derfor et koncept foto, men du kan regne med, at din bestilling vil blive lavet ud fra samme koncept.

HUSK at illustrationen ikke er et øjebliksbillede af din familie lige nu – men billedet familien 🙂

Vi laver din illustration, når vi får din ordre. Derfor skal du forvente en leveringstid på 2-3 uger. Hvis du har brug for din illustration tidligere, så skriv gerne i kommentar feltet, og så gør vi alt vi kan for at få den frem til dig til tiden – ellers kontakter vi dig. Det kan hænde, at vi har netop din bestilling på lager, og så kan vi levere hurtigere.

Vælg din foretrukne farver, ved at se på de forskellige eksempler.

Illustrationen leveres i et syrefrit passepartout (så det ikke gulner med tiden) og derudover kan du vælge ramme i sortmalet træ eller massiv egetræ. Hvis du bladrer billederne igennem kan du se, hvordan de enkelte farver spiller op mod egetræsrammen.