Selvom julehyggen nu er pakket langt væk, har vi stadig brug for hygge og lidt ekstra “jeg-omsorg” her i kolde, lange januar.

Skab en spa stemning derhjemme med levende lys, duft og de smukke og skønne håndklæder fra Algan. Du kan altid finde et udvalg i Galleri Arte&Vida og de elegante interiørdufte kan du bestille her: https://gitteladefoged.com/produkt-kategori/interioer-duft/

Håndklæderne fås i flere modeller og farver. Her er det et oliven grønt sildebensmønster samt en “Kalp” model i sort. Bakken er fra Oi Soi Oi og den skønne duft fra Lothantique er kraftig og raffineret.
Her er det de grå håndklæder med rudemønster, som nærmest passer ind på ethvert badeværelse. Klart en klassiker.
Skrin i lakeret bambus fra Oi Soi Oi til opbevaring af make-up og andre småting.

Du kan se flere produkter fra Oi Soi Oi her: Webshop
Er du mere til de traditionelle håndklæder, kan du få disse store, kraftige frotté håndklæder. De findes i sort, marineblå samt en multifarvet. Kig ind i Galleri Arte&Vida for at se mere – eller henvend dig på mail@gitteladefoged.com for en personlig shoppingaftale via FaceTime i galleriet.
selvforkælelse, skab spa steming derhjemme med håndklæder, lys og duft
Der findes et væld af farver… 🙂


Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This