Fra skrald til skat!

Galleriets nye tæpper er lavet af Polyethylenterephthalat (forkortet PET). Det er et syntetisk materiale, som oftest bliver kaldt polyester, der er brugt i bla. plastflasker. Men ved du det ikke, vil du måske gætte på, at det er lavet af uld! Materialet er nemlig rart at føle på, så du kan nemt blive narret.

En god genbrugshistorie
Milliarder af PET-flasker bliver brugt rundt om i verden. Nogle bruges som engangs flasker, andre som returflasker, som vi kender det fra Danmark. De returflasker, der indsamles, sendes tilbage til Dansk Retursystem, men ikke alt det indsamlede materiale er genanvendeligt eller godt nok til at blive omdannet til nye flasker. De dele, der ikke bruges, sendes bla. til Asien, hvor de vil blive omdannet til tekstilfibre.

Praktiske
Alle PET tæpper kan let vaskes i vaskemaskinen på 30°C, og de tørrer på ganske kort tid.
Et tæppe er udelukkende lavet ud af plastik flasker, og sammenligner du med bomulds tæpper, så kan du ikke mærke den store forskel.

Modellerne findes i flere størrelser;
60 x 90 cm 70 x 140 cm 70 x 250 cm 140 x 200 cm 200 x 300 cm
I galleriet har vi eksempler på de mindre størrelser, men vi kan bestille dem i lige den størrelse, du måtte ønske.

Brug dem ude og inde
Tæpperne egner sig til mange formål, under spisebordet, ved sofaen, i køkkenet og på badeværelset. De kan også bruges udendørs… og du behøver ikke huske at tage dem ind, når det regner!

100% genbrug
Et LIV tæppe er håndvævet og lavet ud af 100 % genanvendt plastik, der produceres med et lavt ressource- og energiforbrug. Dette er vores bidrag til beskyttelse af miljøet.
Det færdige produkt er langtidsholdbart, robust og er et skridt i retningen af en bæredygtig livsstil. Alle vores tæpper bærer et officielt GoodWeave-mærke. Det er din garanti for at produktionen foregår uden brug af børnearbejde.

 

 

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This