Siden galleriets spæde start har vi haft stor succes med de skønne svenske Lindform vaser. De appelerer til os på grund af deres enkelthed, deres nordiske udtryk og de strømlinede farver. Vaserne er søde hver for sig, men magien opstår, når de står i par… eller endnu bedre, i en treenighed. Jo mere du blander de forskellige farver, former og højder, jo mere personlighed får du i din kombination.

I galleriet hjælper vi ofte vores kunder med netop at finde deres fortrukne kombination og vi har i den grad lavet mange forskellige kombinationer i tidens løb 🙂
Vaserne kan nu også købes på vores webshop, men det kan være lidt sværere at se her, om kombinationen fungerer. Derfor har vi nu gjort det nemt for dig ved at lægge nogle populære vase-kombinationer på shoppen, som fungerer godt sammen.

Se dem på shoppen her: Lindform Vaser

 

Til hverdag og fest

Anret vaserne i dit hjem, i vindueskarmen og nyd dem til daglig – de er både søde hver for sig og mange sammen, og du kan med fordel kombinere dem med andre genstande, feks. bakker.

 

Skal du dække et flot bord, er de også søde som pynt, og også praktiske, da de ikke fylder så meget i højden og man kan “tale hen over dem”.

Hold øje med siden her og vores Facebook side “Galleri Arte&Vida” for at følge med i nyhederne; der er nemlig snart nye Lindform vaser på vej! 🙂

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This