Gitte Ladefoged

Albert Einstein sagde “Med logik kommer du fra A til Z; med fantasi kan du komme hvor som helst”. Så lad Gitte Ladefogeds kunst tage dig på en skøn og uforglemmelig rejse ind i fantasien.

Motiverne i kunsstykkerne handler ofte om menneskets dyder som styrke, kraft, visdom eller vindermentalietet, og det er ofte dyrebilleder, der anvendes for at fortælle hisorien. De abstrakte malerier viser tydeligt kunstneren glæde for farver, da de gerne anvendes som udtryksmiddel for at skabe en speciel følelse, stemning eller tilstand.

Kunstneren siger selv om sin stil; “Når du ser på min kunst, håber jeg, at den gør dig glad, eller får dig til at undre dig – eller måske tager dig med på en rejse i din fantasi. Jeg ser mig selv som expressionist. Når jeg står foran et blankt canvas, ved jeg aldrig helt, hvad det ender med… Jeg får inspirationen fra livet, mennesker jeg møder og meninger, som jeg har. Og ikke mindst fra mine drømme. Vores fantasiverden findes indeni os, og sommetider må vi kickstarte den for at den ikke bliver overtaget af dagligdagen. Det vi ser hver dag, er fakta og specifikker, men det vi skaber i vores fantasiverden, er noget vi selv vælger, og det kan bringe os præcis derhed, hvor vi vil. Jeg håber, at min kunst, vil tage dig til det sted, du ønsker dig.”

Det er kunstneres mål, at din kunst skal give dig glæde på daglig basis og at du også gerne må føle stolthed omkring det udtryk, du har valgt.