Vi kan også medbringe et maleri, som formatsmæssigt kunne passe i hjemmet, og som prøves af på en given væg. Ved nogle lejigheder kan besøget ende med, at der aftales en bestillingsopgave.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor der sættes 1-2 timer af til en “prøvning”. Vi tager udgangspunkt i de værker, der er medbragt, men kommer også ofte ind på placering af allerede eksisterende kunst i hjemmet, hvis det er et ønske. Du/I får en masse tip og tricks til ophængning og placering af din kunst.


Vælger du/I at købe et eller flere af malerierne, får du 30 dages fuld returret. Dvs. at du har en hel måned til at overveje dit køb i og hvis det, mod forventning, falder negativt ud, kan du aflevere maleriet i Galleri Arte&Vida, hvorefter vi laver en bankoverførsel til dig på det fulde beløb.

Et galleri besøg koster kr. 2500, hvis du bor i Middelfarts lokalområde. Bor du længere væk, påløber der udgifter til kørsel, som vi aftaler inden besøget. Vælger du/I at handle original kunst på lærred, bliver de 2500 kr. trukket fra kunstindkøbet, hvis din ordre er på mere end kr. 5000.

Vil du høre mere eller booke et besøg skal du kigge ind i Galleri Arte&Vida eller skrive på mail@gitteladefoged.com.

 

Her sættes der tape op på væggen for at afgøre størrelsen på en bestilling.

 

Kontakt os og hør om mulighederne allerede i dag.