Vi kan også medbringe et maleri, som formatsmæssigt kunne passe i hjemmet, og som prøves af på en given væg. Ved nogle lejigheder kan besøget ende med, at der aftales en bestillingsopgave.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor der sættes 1-2 timer af til en “prøvning”. Vi tager udgangspunkt i de værker, der er medbragt, men kommer også ofte ind på placering af allerede eksisterende kunst i hjemmet, hvis det er et ønske. Du/I får en masse tip og tricks til ophængning og placering af din kunst.


Vælger du/I at købe et eller flere af malerierne, får du 30 dages fuld returret. Dvs. at du har en hel måned til at overveje dit køb i og hvis det, mod forventning, falder negativt ud, kan du aflevere maleriet i Galleri Arte&Vida, hvorefter vi laver en bankoverførsel til dig på det fulde beløb.

Et galleri besøg koster kr. 1500, hvis du bor i Middelfarts lokalområde. Bor du længere væk, påløber der udgifter til kørsel, som vi aftaler inden besøget. Vælger du/I at handle priginal kunst på lærred, bliver de 1500 kr. trukket fra kunstindkøbet.

Vil du høre mere eller booke et besøg skal du kigge ind i Galleri Arte&Vida eller skrive på mail@gitteladefoged.com.

Her sættes der tape op på væggen for at afgøre størrelsen på en bestilling.


Kontakt os og hør om mulighederne allerede i dag.