Personlig shopping

Personlig shopping i Galleri Arte&Vida

Shopping når det passer dig

Bor du langt væk fra Middelfart, og vil du gerne udforske Galleri Arte&Vida, eller er du i tidspres og skal bruge kunst, interiør eller gaver, kan du nu bestille et FaceTime opkald på 15 minutter, hvor vi sammen kan “kigge” rundt i galleriet, og du kan shoppe, hvis du har lyst.

Det er gratis 🙂

Når vi har modtaget din besked på sms om et FaceTime opkald, kontakter vi dig og så finder vi sammen et tidspunkt der passer dig. Når tidspunktet oprinder, bliver du ringet op af Bente, Nanna eller Gitte fra Galleri Arte&Vida. Vi sætter altid 15 minutter af og du betaler ikke for opkaldet.

Hvis du vælger at shoppe, afregnes der via MobilePay eller bankoverførsel, og vi gør varerne klar til afhentning eller sender dem til dig, efter ønske.

Vi glæder os til at høre fra dig – og servicere dig 🙂

Galleri Arte&Vida

Åbningstider:

onsdag- fredag  11-17 | lørdag 10-13.30 mandag- tirsdag lukket

Galleriet drives af få hænder - og vi kan derfor i perioder lukke ned/besøge kunder, også indenfor den angivne åbningstid. Ring eller skriv derfor gerne i forvejen, hvis du kommer langsvej fra 🙂

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This