Personalegaver med kant & personlighed

Hos Galleri Arte&Vida hjælper vi dig gerne med at finde personlige gaver til alle dine ansatte eller forretningsforbindelser. Du bestemmer selv, hvor meget du vil involveres – du kan kigge ind i galleriet, hvor vi sammen finder de rette gaver, men alternativt kan du også aflevere en “ønskeseddel” til os, hvorefter vi stiller et par gode forslag.

Vi pakker naturligvis gaverne flot ind og leverer dem også gerne, hvis du ønsker det. Samtidig kvitterer vi for tilliden ved at forære dig håndlavede kort, som du kan bruge til at skrive en hilsen i.

Vi har et samarbejde med et lokalt vin-firma, hvorfor vi kan lave helt specielle gavekurve med en kombination af god vin og kunstneriske indslag eller ting til hjemmet. Lad os derfor hjælpe dig med at bringe noget “til bordet” som vækker opsigt og signalerer, at du har gået et par ekstra skridt for at hylde modtageren.

Se vores ideer til personalegaver nedenfor.

 

 

 

 

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This