Kunstbesøg

KUNSTBESØG

Se kunsten hjemme i dine vante omgivelser.

Billedkunstner Gitte Ladefoged besøger gerne dig med bilen fuld af kunst, så kunsten kan ses og ideer vendes i hjemmet. Processen starter med, at du/I kigger ind i Galleri Arte&Vida, hvor vi laver en liste med de værker I kan lide. Vi kan også medbringe et maleri som formatsmæssigt kunne passe i hjemmet, og som vi så prøver af. Ved nogle lejigheder kan besøgt ende med, at der aftales en bestillingsopgave.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor der sættes 1-2 timer af til en “prøvning”. Vi tager udgangspunkt i de værker, der er medbragt, men kommer også ofte ind på placering af allerede eksisterende kunst i hjemmet, hvis det er et ønske. Du/I får en masse tip og tricks til ophængning og placering af din kunst.

Vælger du/I at købe et eller flere af malerierne, er det stadig vores politik, at du får 30 dages fuld returret. Dvs. at du har en hel måned til at overveje dit køb i og hvis det, mod forventning, falder negativt ud, kan du aflevere maleriet i Galleri Arte&Vida, hvorefter vi laver en bankoverførsel til dig på det fulde beløb.

Et galleri besøg koster kr. 1500 hvis du bor i Middelfarts lokalområde. Bor du længere væk, påløber der udgifter til kørsel, som vi aftale inden besøget. Vælger du/I at handle kunst, bliver de 1500 kr. trukket fra kunstindkøbet.

Vil du høre mere eller booke et besøg skal du kigge ind i Galleri Arte&Vida eller skrive på mail@gitteladefoged.com.

 

 

 

Galleri Arte&Vida

Åbningstider:

onsdag- fredag  11-17 | lørdag 10-13.30 mandag- tirsdag lukket

Galleriet drives af få hænder - og vi kan derfor i perioder lukke ned/besøge kunder, også indenfor den angivne åbningstid. Ring eller skriv derfor gerne i forvejen, hvis du kommer langsvej fra 🙂

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This