Håndlavede illustrationer

I galleriet kan man altid finde et stort udvalg af håndlavede illustrationer. De er typisk lavet med blæk samt lidt tusch, grafit og blyant. Alle er unikke og håndlavede.

Illustrationerne findes i flere størrelser og sælges med eller uden ramme og passepartout. I galleriet findes der både sorte trærammer samt egetræsrammer i solid eg.

De populære Ink People, som typisk laves i str. 30×40 cm., findes her : KLIK HER

I galleriet i Middelfart finder du altid det største udvalg af motiver. Nedenfor finder du eksempler på motiver. Illustrationerne omsættes hurtigt og derfor laves der gerne specifikke motiver på bestilling efter dine ønsker.

PRISER (priser pr. 1.1 2020)

Illustrationernes pris varierer fra kr. 250 fra den mindste til kr. 1300 for den største. Dertil kommer passepartout og ramme. Galleriets rammer koster fra kr. 100 for dem mindste til kr. 475 for den største. Den største illustration 70×100 cm. incl. ramme og passepartout koster kr. 1975.

LEVERING

Fra str. 50×60 cm. og opefter leverer vi gerne med kúrer fra dør til dør. Prisen afhænger af dit postnummer og størrelsen på forsendelsen, men du skal regne med ca. 200-400 kr. Vi finder en pris til dig, hvis du er interesseret.

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This