Personalegaver

Personalegaver med kant & personlighed

Hos Galleri Arte&Vida hjælper vi dig gerne med at finde personlige gaver til alle dine ansatte eller forretningsforbindelser. Du bestemmer selv, hvor meget du vil involveres – du kan kigge ind i galleriet, hvor vi sammen finder de rette gaver, men alternativt kan du også aflevere en “ønskeseddel” til os, hvorefter vi stiller et par gode forslag.

Vi pakker naturligvis gaverne flot ind og leverer dem også gerne, hvis du ønsker det. Samtidig kvitterer vi for tilliden ved at forære dig håndlavede kort, som du kan bruge til at skrive en hilsen i.

Vi har et samarbejde med et lokalt vin-firma, hvorfor vi kan lave helt specielle gavekurve med en kombination af god vin og kunstneriske indslag eller ting til hjemmet. Lad os derfor hjælpe dig med at bringe noget “til bordet” som vækker opsigt og signalerer, at du har gået et par ekstra skridt for at hylde modtageren.

Se vores ideer til personalegaver nedenfor.

 

 

Galleri Arte&Vida

Åbningstider:

onsdag- fredag  11-17 | lørdag 10-13.30 mandag- tirsdag lukket

Galleriet drives af få hænder - og vi kan derfor i perioder lukke ned/besøge kunder, også indenfor den angivne åbningstid. Ring eller skriv derfor gerne i forvejen, hvis du kommer langsvej fra 🙂

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This