Om galleriet

Om galleriet

 Galleri Arte&Vida
Du finder galleriet i Algade 60B st. i en historisk bygning, som ligger i forbindelse med kroen “Holms”. Midt på gågaden, med flot udsigt mod Lillebælt og den nye bro.
Galleri Arte&Vida er spansk og står for “Kunst & Liv” – og dét er præcis, hvad du finder i galleriet. Kunst, og alt det skønne i livet, som vi omgiver os med i vores hjem i hverdagen; keramik, kunsthåndværk, brugskunst, og andre lækkerier til indretningen.
Vi sætter en ære i at håndplukke produkter i Danmark og udland, og vi søger gerne unika, specielle og anderledes produkter. Med andre ord, så forhandler vi inspirerende indslag til indretning, som man ikke lige kan finde andre steder.
Galleriet udstiller billedkunst af Gitte Ladefoged, som også driver galleriet.

Kunst & kunstrelaterede produkter

I galleriet vil du altid kunne finde produkter og værker, som giver kant i dit hjem. Lige fra små genstande i værtindegavekategorien til store skulpturer eller malerier til den store væg.

Illustrationer & maleri

Du vil altid kunne finde et stort udvalg af tegninger/malede movtiver på papir i galleriet. De laves i flere størrelser. Du kan læse om dem her:

– og du kan se et udvalg på webshoppen her:

Malerierne kan du også se her på siden – og lad dig endelig inspirere af vores showroom, hvor du kan få ideer til placering og indretning omkring dit værk. Klik her for at gå til showroom.

Keramik & glas

Der er altid et stort udvalg af mundblæste glas fra glaspusteriet IVV i Firenze samt en variation af det skønne, unikke keramik fra spanske Fernando Alcalde.

Du kan også finde naive glas figurer fra Louise Hjerrild, samt skultpurer lavet med ormetræ og keramik. Sammen med hendes mand Ole, laver kunstnerparret sammen flotte rustfrie lysestager, som kan tilpasses lige dine ønsker.

Gavekurve

Et andet speciale er vores gavekurve, hvor vi kombinerer vores flotte italienske glas med spiritus – og vi sørger altid for flot indpakning, så din kurv skiller sig ud.

Vil du tænke helt ud af boksen, så besøg vores webshop og se efter Wellness kurve til kvinder… en omsorgsfuld og meget velduftende gave, som helt sikkert vil vække opsigt.

Besøg Galleriet
Galleriet bestræber sig på at have fast åbent :
Tirsdag – fredag fra kl. 11-17. Mandag lukket.
Lørdag fra kl. 10.30-13-30.

Galleriet drives på få hænder, og vi kan derfor blive nødt til at lukke ned eller besøge kunder indenfor den angivne åbningstid. Kommer du langsvej fra, er det derfor altid en god ide at ringe i forvejen.

Foredrag i galleriet for grupper og foreninger
Vi arrangerer gerne en oplevelse for dig i galleriet, hvor billedkunstner Gitte Ladefoged fortæller om inspirationen, kunsten og galleriets øvrige produkter. Vi serverer gerne et glas vin for jer og sørger for, at I får en god oplevelse. Arrangementet kan laves på flere måder, både indenfor åbningstiden eller som et privat event, hvor vi sammen sammensætter indhold og tid. Prisen aftales fra gang til gang.

Galleri i Middelfart – Galleri på Fyn – Galleri i SydDanmark – Malerier på Fyn – Malerier i Middelfart – Kunst i SydDanmark – Kunst på Fyn – Galleri på gågaden – Livsstilsbutik i Middelfart – Livsstilsbutik på Fyn – Livsstilsbutik SydDanmark – Kunstbutik Middelfart – Middelfart Kunst – Malerier Fyn – Galleri Nordfyn – Galleri og livsstilsbutik
 

Galleri Arte&Vida

Åbningstider:

onsdag- fredag  11-17 | lørdag 10-13.30 mandag- tirsdag lukket

Galleriet drives af få hænder - og vi kan derfor i perioder lukke ned/besøge kunder, også indenfor den angivne åbningstid. Ring eller skriv derfor gerne i forvejen, hvis du kommer langsvej fra 🙂

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This