Om galleriet

Om galleriet

Galleri Arte&Vida

Galleriet flytter i starten af november ind i nye lokaler i Algade 60B st. i en historisk bygning, som ligger i forbindelse med kroen “Holms”.  Vil du følge udviklingen op til den nye åbning, så følg Galleriet på FB, hvor vi løbende vil holde jer underrettede. Du skal søge efter “Galleri Arte&Vida”. Vi glæder os til at byde jer velkommen i de nye omgivelser!

Galleri Arte&Vida er spansk og står for “Kunst & Liv” – og dét er præcis, hvad du finder i galleriet. Kunst, og alt det skønne i livet, som vi omgiver os med i vores hjem i hverdagen; keramik, kunsthåndværk, brugskunst, og andre lækkerier til indretningen.

Vi sætter en ære i at håndplukke produkter i Danmark og udland, og vi søger gerne unika, specielle og anderledes produkter. Med andre ord, så forhandler vi inspirerende indslag til indretning, som man ikke lige kan finde andre steder.

Galleriet udstiller billedkunst af Gitte Ladefoged, som også driver galleriet.

 

FOREDRAG: Kunst&Kaffe

– Et helt igennem fornøjeligt arrangement!

Arrangement: Kunst & Kaffe ved Galleri Arte&Vida og Stina´s Kaffebar

Galleri Arte&Vida og kaffebaren “Stina’s” i Middelfart gågade inviterer nu til arrangementer for grupper; veninder, klubber, foreninger, madklubben m.fl.

Vi byder velkommen i Stina’s kaffebar og efterfølgende fortæller billedkunster og gallerist Gitte Ladefoged om sit liv med kunsten; om udstillinger, spændende oplevelser og mennesker, motiver, glæde og begejstring. Foredraget varer ca. 45 min.
Du kan også vælge en kort introduktion til galleriet og kunsten, som kun varer 10 min.

Efterfølgende vil der være åbent i galleriet, hvor der vil være specielle tilbud skræddersyet til det enkelte arrangement.

Hvad koster det?

Foredraget er gratis, og forplejningen koster som udgangspunkt; Kaffe og the ad libitum samt kage – dkr 75
1 glas vin (rød, hvid, rose) incl. snacks – dkr 95. Min. 8 personer.

Er I færre end 8, kontakt da galleriet og vi sammensætter et arrangement, som passer til jer. Ønskes der mere forplejning, feks. frokost eller tapas anretning, aftales det individuelt.

 

Galleri i Middelfart – Galleri på Fyn – Galleri i SydDanmark – Malerier på Fyn – Malerier i Middelfart – Kunst i SydDanmark – Kunst på Fyn – Galleri på gågaden – Livsstilsbutik i Middelfart – Livsstilsbutik på Fyn – Livsstilsbutik SydDanmark – Kunstbutik Middelfart – Middelfart Kunst – Malerier Fyn – Galleri Nordfyn – Galleri og livsstilsbutik

 

Galleri Arte&Vida

Åbningstider:

onsdag, torsdag & fredag  11-17 | lørdag 10-13.30 | mandag & tirsdag lukket | åbent efter aftale

Ved sjældne lejligheder kan galleriet være lukket indenfor åbningstid - så ring eller skriv gerne i forvejen, hvis du kommer langvejs fra!

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This