I Galleri Arte&Vida elsker vi julen! Og alt det rare, hyggelige og kønne som hører med. I år har vi masser af virkelig cool pynt, som primært er i grønne og brændte, naturlige farver. Faktisk er farverne så rolige, at du nærmest kan anvende dem hele vinteren. Vi holder af at blande materieler, og har i år ornamenter til grene og juletræet i; stentøj, velour, fjer og træ. Og alle farver matcher jo naturligvis 🙂 Kig ind i galleriet for inspiration.

Vi har også igen i år de populære kanelhuse, som er lavet af REN kanel og som dufter fantastisk. Brug dem hele vinteren som lysestager i vinduerne. Mix husene med lys og de søde træer i træ og bark fra OiSoiOi og byg et lille julelandskab.

Inden længe skal vi fejre 1. søndag i advent og vi udnytter muligheden kreativt til at blande farver og størrelser. Vi forhandler kun “sunde lys” fra Vance Kitira. Lysene er lavet af fødevaregodkendt parafin, og er derfor godkendt til fødevarer. Du kan derfor tænde med god samvittighed!

Køb dine 4 lys i galleriet op mod jul, og så forærer vi dig 4 tal på elastik, som skaber en sjov effekt i din dekoration. Du kan også vælge at medbringe et fad eller en bund og købe dine lys og tilbehør i galleriet, og så laver vi gerne hele opstillingen for dig. Følg med på FB hvor vi snart begynder at indkorporere alt det skønne jule-grønne 🙂

Kig ind i galleriet og se alle vores andre dejlige juleindslag 🙂

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This