I starten af januar besøgte jeg Kristine & Jan som var på udkig efter den helt rette løsning til deres væg over deres store flotte, sorte lædersofa. Deres flotte hus er helt nyt, og ligger med smuk udsigt over Lillebælt.

Med mig havde jeg 7 malerier, som vi sammen havde udvalgt i galleriet, og i løbet af et par timer vurderede vi størrelser, farver og koncept til væggen og til hele sofa området. Resultatet blev et bestillingsarbejde på 1 x 1,80 meter efter Kristine & Jans ønske.

Arbejdet har taget lidt over en måned, og for nylig kunne jeg afsløre resultatet for dem… det var med stor spænding jeg hentede Kristine og Jans fra deres skjul i huset, da jeg havde fået lov at arrangere maleriet på sin rette plads til en “stor afsløring”.
Og hvilken glæde! Maleriet vakte stor begejstring og fik mig til at tænke;

Tænk dig at være så heldig, at få lov, at skabe noget til andre, som giver så meget glæde, stolthed og begejstring i hverdagen!

Tak for tilliden, Kristine og Jan. Det har været fantastisk at arbejde sammen med jer. Det er oplevelser som denne, der gør det skønt at være billedkunstner.

Du kan også få et besøg i dit hjem, så vi kan afprøve forskellige kunst muligheder. For at høre mere, kontakt da Galleri Arte&Vida. Se også vores “kunst&boligstyling” koncept, hvor du kan bestille et besøg for at få tips og ideer til at få mest ud af din kunst og dine billeder.

Gitte Ladefoged, billedkunstner 💙

Image may contain: one or more people, living room and indoor
Image may contain: living room and indoor
No photo description available.
No photo description available.
Image may contain: living room and indoor

Følg med i Galleri Arte&Vida's spændende univers og modtag vores nyhedsbrev 4-5 gange årligt!

Indtast din email adresse og vi sender dig - helt gratis - en lille guide med et par tips og tricks til placering af kunst i dit hjem.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This