De populære blæk illustrationer er til dig, som holder af det simple udtryk. Blækkens farve er utrolig smuk, mættet og meget farveægte. Den er tynd, og lever derfor sit eget liv, når den påføres på papiret… det skaber et autentisk og originalt udtryk, når hånden ikke helt kan styre stregen.

The Ink People – handler om ømhed, kærlighed, familie og/eller leg, bevægelse og dans. De kan laves i flere farver, og med flere mennesker og familiemedlemmer. Illustrationerne udskiftes hurtigt i galleriet, men du kan se eksempler på de forskellige farver og modeller her. Vil du gerne have lavet én som passer lige til dig, så skriv på mail@gitteladefoged.com.

Priser : Illustration i en 30x40 cm. ramme koster 650 kr. og i en 50x70 cm. ramme fra 900 kr.  alt efter motivet. 50x70 cm. motiv kan også fås med passepartout efter ønske mod en mer-betaling på kr. 150,-

Siden her opdateres løbende med nye illustrationer. De fleste viste  illustrationer her på siden er solgte, men mange motiver er konceptuelle og vi kan derfor altid lavet noget lignende, som passer til dine ønsker.

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This