Galleri Arte&Vida udvider! – med brugskunst, gaveideer og kunsthåndværk 🙂

Et år efter galleriets åbning, udvides der nu med livsstilprodukter. Mange kunder, som kommer for at se på kunst og illustrationer, har ofte tanker om forskønnelse og ny inspiration i hjemmet – og det vil galleriet gerne tilbyde. Der vil også være flere gode gaveideer blandt de nye produkter.

Alle nye produkter i galleriet er udvalgt med omhu og med sans for kvalitet og æstetik – men der er også lagt vægt på bæredygtighed og sund fornuft. Galleriet forhandler bl.a. produkter fra Oi Soi Oi, som er lakeret bambus, der er fremstillet på små værksteder i Vietnam, hvor der er fokus på gode vilkår for medarbejdere. Galleriet vil også forhandle stearin lys fra Vance Kitara, som er produceres af høj kvalitets paraffin, er ose fri og har en høj brændetid.

Galleriet fejrer udvidelsen i weekenden d. 25. – 26. marts, hvor alle de nye produkter står klar på hylderne – og vi giver de første 10 kunder en gratis lille gave 🙂 – og der vil også være flere gode kick-off TILBUD.

Vi håber, at lokalsamfundet vil tage godt imod initiativet og bruge galleriet som inspiration til eget hjem og som gavebutik 🙂

Livsstilsprodukter fra Bloomingville:

   

Lækre vaser og skål fra Oi Soi Oi

 

Stearinlys i flotte farver, i høj kvalitet og med høj brændetid fra Vance Kitara

 

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This