Kunsthåndværk fra Vietnam – Oi Soi Oi

De smukke bakker, vaser og skrin er lavet af bambus på små værksteder i Vietnam. Det er 2 danske kvinder, som står bag firmaet Oi Soi Oi, og som sætter fokus på, at dem som fremstiller produkterne får en god og fair behandling. Farver og former er helt fantastiske…

Lys fra Vince Kitira

Galleriet forhandler de flotte lys, som sætter sundhed og brændetid i højsædet. Lysene er fremstillet af fødevaregodkendt paraffin, som derfor ikke forurener den luft, vi indånder i nærheden af lyset. Lysene oser og lugter ikke, og så er der extremt høje brændetider på dem. Priserne er også fornuftige, – whats not to like!

Keramik fra svenske Lindform

Den svenske keramik fra Lindform er både yndigt, sødt, fint og genialt på én gang! Formerne er simple og farverne diskrete, og du kan kombinere dem på utallige måder.

De organiske former appellerer til vores fælles samlermani, som sten vi finder på stranden bliver de ofre for vores iagttagelse. Vores lyst til at røre, -lyst til at eje og lyst til at lege.

Design og farver er valgt med henblik på at give harmoni i boligen. Lindform serien er også inspireret af japansk minimalistisk stil, som så ofte går hånd i hånd med Nordisk Design.

Hver enkelt del er håndlavet og unik i sig selv. De er lavet af porcelænsler, -blyfri og kan gå i opvaskemaskinen. Ler er et porøst materiale, derfor anbefaler Lindform, at man er opmærksom, hvis vaserne sættes på en overflade, som er følsom overfor fugt.

Bloomingville

Danske Bloomingville leverer flot brugskunst i varme farver og materialer, lysestager og holdere i smukt glas og kobber, samt lanterner til terassen og flot stentøj til brug i indretningen eller i hjemmet. Galleriet har altid et udvalg af lækre varer, og der er masser af inspiration til gaver.

Keramik fra Fernando Alcalde

Er du en af dem, som gerne vil pynte dit hjem med ting, som ingen andre har?

Galleri Arte&Vida forhandler som den eneste i Danmark det smukkeste keramik fra spanske Fernando Alcalde. Alt Fernandos keramik er håndlavet, signeret af kunstneren og derfor er hvert enkelt stykke unikt.

Fernando lader sig inspirere af naturens farver. Himmel, hav og natur – og du vil tydeligt opleve, at lige meget hvordan du sammensætter hans keramik, så passer alle farverne sammen på kryds og tværs. Men tænker næsten, at de er i “familie”. Som i naturen, er intet skarpt og for ensartet, derfor vil du også opleve, at keramikken har runde organiske former, som på ingen måde er produceret mekanisk. Hvert stykke er skabt med sjæl.

Kollektionen består af kopper/glas som kan anvendes til både koldt og varmt, samt en høj, flot vandkande og en lavere til mælk. Derudover findes der smukke skåle i alle størrelser, samt små lave vaser, som pynter i sig selv eller som kan prydes med et par simple blomster.

Endelig skaber han smukke, slanke og elegante cylindre, som man enten kan nyde som en keramisk kunstgenstand eller anvende som en vase med en lille gren eller kvist.

Tilbage til oversigten – klik her

 

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This