Kunsthåndværk & Unikaprodukter

Kunsthåndværk & unika produkter

“Galleri Arte&Vida” er spansk, og betyder “Kunst & Liv”…

… og dét er præcis, hvad du finder i galleriet. Kunst, og alt dét, som vi omgiver os med i vores hverdag, som gør livet lidt skønnere; keramik, kunsthåndværk, glas, brugskunst, og andre lækkerier til indretningen. Vi sætter en ære i at håndplukke produkter i Danmark og udland, og vi søger gerne unika, specielle og anderledes produkter. Med andre ord, så forhandler vi inspirerende indslag til indretning, som skiller sig ud.

Du kan altid finde et udvalg af produkter fra :

Kunsthåndværk fra Vietnam – Oi Soi Oi

De smukke bakker, vaser og skrin er lavet af bambus på små værksteder i Vietnam. Det er 2 danske kvinder, som står bag firmaet Oi Soi Oi, og som sætter fokus på, at dem som fremstiller produkterne får en god og fair behandling. Farver og former er helt fantastiske…

Bronzefiguer

De populære bronzefigurer er perfekte til mange lejligheder. Symbolikken i både titler og motiv rammer os alle på forskellige tidspunkter i livet, og kan derfor altid være med til at markere en begivenhed eller viderebringe et budskab. Figurerne kommer fra det tyske bronzestøberi Bercker Art samt Luise Kött-Gärtner.

Keramik fra svenske Lindform

Den svenske keramik fra Lindform er både yndigt, sødt, fint og genialt på én gang! Formerne er simple og farverne diskrete, og du kan kombinere dem på utallige måder.

Design og farver er valgt med henblik på at give harmoni i boligen. Lindform serien er også inspireret af japansk minimalistisk stil, som så ofte går hånd i hånd med Nordisk Design.

Lys fra Vince Kitira

Galleriet forhandler de flotte lys, som sætter sundhed og brændetid i højsædet. Lysene er fremstillet af fødevaregodkendt paraffin, som derfor ikke forurener den luft, vi indånder i nærheden af lyset. Lysene oser og lugter ikke, og så er der extremt høje brændetider på dem. Priserne er også fornuftige, – whats not to like!

Keramik fra Fernando Alcalde

Er du en af dem, som gerne vil pynte dit hjem med ting, som ingen andre har?

Galleri Arte&Vida forhandler som den eneste i Danmark det smukkeste keramik fra spanske Fernando Alcalde. Alt Fernandos keramik er håndlavet, signeret af kunstneren og derfor er hvert enkelt stykke unikt.

Fernando lader sig inspirere af naturens farver. Himmel, hav og natur – og du vil tydeligt opleve, at lige meget hvordan du sammensætter hans keramik, så passer alle farverne sammen på kryds og tværs. Men tænker næsten, at de er i “familie”. Som i naturen, er intet skarpt og for ensartet, derfor vil du også opleve, at keramikken har runde organiske former, som på ingen måde er produceret mekanisk. Hvert stykke er skabt med sjæl.

Kollektionen består af kopper/glas som kan anvendes til både koldt og varmt, samt en høj, flot vandkande og en lavere til mælk. Derudover findes der smukke skåle i alle størrelser, samt små lave vaser, som pynter i sig selv eller som kan prydes med et par simple blomster.

Endelig skaber han smukke, slanke og elegante cylindre, som man enten kan nyde som en keramisk kunstgenstand eller anvende som en vase med en lille gren eller kvist.

IVV – Industria Vetraria Valdarnese

Galleriet forhandler som den eneste i Danmark mundblæst glas fra IVV glaspusteri i Firenze. Kollektionen er innovativ og nyskabende, og der arbejdes ofte med stærke, flotte farver, som kombineres eksempelvis drikke- og vin glas serier, hvor alle glas har forskellige farver. Man vil opleve, at glasset føles solid og stærkt og emmer af god kvalitet.

Serax

Galleriet forhandler primært stentøj fra det belgiske Serax. Serien “Merci” som er skabt af den franske butik med samme navn i samarbejde med Merci er et populært valg, hvis man kan lide den rustikke og retro agtige stil. Merci handler om “food-sharing” hvorfor alle fade passer ind i hinanden på kryds og tværts, så du kan anrette små retter, tapas og andre lækkerier til fælles glæde.

Fra Serax kommer også det smukke stentøj skabt af belgiske Anita Le Grelle. Her er det elegance og forfinede farver, der dominerer – og hvilket farve univers! Alle farver kan kombineres på kryds og tværs og kan give din borddækning et helt personligt touch.

Kontakt

Galleri Arte&Vida

Algade 48A (Middelfart gågade)
5500 Middelfart
+45 41 16 87 07
mail@gitteladefoged.com

Åbent:
onsdag & torsdag 11-17 | fredag til 17.30 | lørdag 10-13.30
mandag & tirsdag lukket | lørdag 10-13.30  åbent efter aftale

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This