Om galleriet

Om galleriet

Galleri Arte&Vida

Du finder Galleri Arte&Vida i Middelfart Gågade, lige midt på gaden 🙂 Adressen er Algade 48 A.

Galleri Arte&Vida er spansk og står for “Kunst & Liv” – og dét er præcis, hvad du finder i galleriet. Kunst, og alt det skønne i livet, som vi omgiver os med i vores hjem i hverdagen; keramik, kunsthåndværk, brugskunst, og andre lækkerier til indretningen.

Vi sætter en ære i at håndplukke produkter i Danmark og udland, og vi søger gerne unika, specielle og anderledes produkter. Med andre ord, så forhandler vi inspirerende indslag til indretning, som man ikke lige kan finde andre steder.

Galleriet udstiller billedkunst af Gitte Ladefoged, som også driver galleriet.

Galleriet, som ligger midt på Middelfart gågade, emmer af stemning og inspiration – så kig endelig forbi og få en oplevelse med hjem i kufferten. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet!

Åbningstider

Galleriets åbningstider varierer efter sæsonen.

Som udgangspunkt er der åbnet mandag, onsdag og torsdag fra kl. 11-17, fredag fra kl. 11-17.30 og lørdag fra kl. 10-13.30, samt efter aftale. Lukket tirsdag.

Følg med i de aktuelle åbningstider på www.galleriartevida.dk eller på Facebook: “Galleri Arte&Vida”.

Vi åbner gerne for en privat fremvisning, hvis du gerne vil nyde kunsten i rolige og private omgivelser.

FOREDRAG: Kunst&Kaffe

– Et helt igennem fornøjeligt arrangement!

Arrangement: Kunst & Kaffe ved Galleri Arte&Vida og Stina´s Kaffebar

Galleri Arte&Vida og kaffebaren “Stina’s” i Middelfart gågade inviterer nu til arrangementer for grupper; veninder, klubber, foreninger, madklubben m.fl.

Vi byder velkommen i Stina’s kaffebar og efterfølgende fortæller billedkunster og gallerist Gitte Ladefoged om sit liv med kunsten; om udstillinger, spændende oplevelser og mennesker, motiver, glæde og begejstring. Foredraget varer ca. 45 min.
Du kan også vælge en kort introduktion til galleriet og kunsten, som kun varer 10 min.

Efterfølgende vil der være åbent i galleriet, hvor der vil være specielle tilbud skræddersyet til det enkelte arrangement.

Hvad koster det?

Foredraget er gratis, og forplejningen koster som udgangspunkt; Kaffe og the ad libitum samt kage – dkr 75
1 glas vin (rød, hvid, rose) incl. snacks – dkr 95. Min. 8 personer.

Er I færre end 8, kontakt da galleriet og vi sammensætter et arrangement, som passer til jer. Ønskes der mere forplejning, feks. frokost eller tapas anretning, aftales det individuelt.

 

Galleri i Middelfart – Galleri på Fyn – Galleri i SydDanmark – Malerier på Fyn – Malerier i Middelfart – Kunst i SydDanmark – Kunst på Fyn – Galleri på gågaden – Livsstilsbutik i Middelfart – Livsstilsbutik på Fyn – Livsstilsbutik SydDanmark – Kunstbutik Middelfart – Middelfart Kunst – Malerier Fyn – Galleri Nordfyn – Galleri og livsstilsbutik

 

Kontakt

Galleri Arte&Vida

Algade 48A (Middelfart gågade)
5500 Middelfart
+45 41 16 87 07
mail@gitteladefoged.com

Åbent:
onsdag & torsdag 11-17 | fredag til 17.30 | lørdag 10-13.30
mandag & tirsdag lukket | lørdag 10-13.30  åbent efter aftale

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This