AKTUELLE ÅBNINGSTIDER

Denne uges åbningstider:

Onsdag fra kl. 11-16

Fredag fra kl. 13-18.30
Søndag fra kl. 13.30-17.00 

 

OM GALLERIET

Du finder Galleri Arte&Vida i det skønne Strib, som ligger ved Lillebælt på Fyn. Strib ligger fantastisk smukt omgivet af havet på begge sider – hvilket skaber et helt specielt nordisk lys, som er meget inspirerende og motiverede for en kunstner. I galleriet vil du hovedsagelig finde billedkunst skabt af Gitte Ladefoged, bla. malerier på lærred, plakater, postkort og håndlavede lykønskningskort. Der forhandles også keramik, strik samt interiørmaling. Klik på menupunkterne til venstre for at se mere. Galleriet vil annoncere specielle events fra tid til anden, men især omkring påske, sommeren og til jul.

Åbningstider: Som udgangspunkt: Torsdag og Fredag kl. 13.00-18.00 – Åbningstiderne lørdag og søndag varierer, så følg venligst med her på siten eller Facebook Galleri Arte&Vida for mere info. Der vil også indimellem være torsdags- og fredagsåben om aftenen. Ellers er der åbent i galleriet, når “Åbent” skiltet er ude. Vil du gerne se galleriet på et andet tidspunkt, kan det sagtens arrangeres – skriv blot på mail@gitteladefoged.com eller på kontaktformularen nederst på siden.

Specielle events for grupper: Er I en gruppe venner, veninder eller par, kan vi arrangere et lukket arrangement i galleriet. Skriv på mail@gitteladefoged.com – for flere info og for at arrangere din aften 🙂

Velkommen i galleriet!

 

Pin It on Pinterest

Share This
Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.