Forårsudstilling hos Galleri Arte&Vida!

I dagene d. 25. / 26. / 27. maj kan du få inspiration til forskønnelse af dit hjem, hvis du kigger forbi Galleri Arte&Vida i Strib.

Galleriets forårsudstilling har fokus på nye værker, dog primært illustrationer på papir, som handler om enkelhed og kærlighed.

Forårsudstillingen har åbent torsdag og fredag d. 25. / 26.5 fra kl. 11-18.30 samt lørdag d. 27.5 fra kl. 11-16.

Der er nu også mulighed for at få serveret kaffe udendørs, hvis vejret tillader det 🙂

Siden jeg er begyndt at udforske papirets verden, – hvor jeg primært arbejder med blæk, er der opstået helt nye udtryk. Nogle af illustrationerne er nærmest grafiske i deres udtryk og besidder et rolig og moderne snit, mens de samtidig er originale og derfor unikke i deres form, hver og én.

Teknikkerne er også nye. Penslen er skiftet ud med bambuspind, pipetter og tandstikker, og de nye værktøjer tilfører ”stregen” nye spændende dimensioner.

Andre motiver handler om kærlighed, tosomhed og familie – begreber, som vi alle kan relatere og forhold os til. “Familiebillederne” laves gerne på bestilling, så de passer lige præcis til din familie, og din smag 🙂

Galleriet har på alle måder nye lækkerier til dit hjem, både ude og inde. Søde fugle og hyggelige lanterner til terrassen, og så er der jo en masse nye varer fra både Lindform, – det søde svenske keramik, samt Oi Soi Oi, lækkert lakeret bambus fra Vietnam.

Jeg glæder mig til at se dig i galleriet!
Kh, Gitte

 

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This