De produkter, som sælges i Galleri Arte&Vida er ikke livsvigtige for os mennesker…  Som i sleeeet, ikke!

Nogle vil måske mene, at kunst hører hjemme i de basale menneskelige behov, meeeeen den holder nok ikke helt i retten 🙂

MEN – når vi danskere nu skatter vores hjem så højt – og det gør vi uden tvivl, også set i forhold til andre nationaliteter – så er det da indlysende, at vi bør omgive os med ting, som er pæne og dejlige at se på, som får os til at smile, som vi glædes over… for vi ser jo på det hver dag.

Netop derfor er jeg så begejstret for de nye varer, der er kommet i galleriet. Det er det skønne keramik fra svenske Lindform, – udtrykket er let, fint, sødt og meget skandinavisk. Keramikeren finder sin inspiration på stranden, og det kommer tydeligt til udtryk i designet. Det er faktisk helt perfekt i det område, hvor galleriet ligger – et par hundrede meter fra stranden:)

Keramikken kan kombineres på kryds og tværs – faktisk finder man ud af, at lige meget hvordan man sætter dem sammen – ja, så fungerer det! Og så opstår der magi 🙂

stemning-oktober-2017-2

stemning-oktober-2017-17

stemning-oktober-2017-23

stemning-oktober-2017-37 stemning-oktober-2017-18

Free Screensaver! Gratis screensaver!
Receive my newsletter with the latest news on exhibitions and artwork and get 2 free ARTY screensavers for your computer.
 
Yes please, sign me up!
 
 
 
Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få nyheder om billedkunst og udstillinger - og modtag samtidig to gratis Kunstneriske screensavers til din computers desktop!
 
Ja tak, send dem med det samme!

 

 

You have succesfully subscribed. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Pin It on Pinterest

Share This